Útlezárással jár a próbaterheléses vizsgálat a Bajcsy-felüljárón

A vasútállomás feletti úgynevezett Kolozsvári híd (Bajcsy felüljáró) próbaterheléses vizsgálatát végzik szeptember 26-án, szombaton Szolnokon –  tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatósága.

A munkák során a műtárgyat időszakosan, 12-15 alkalommal teljes szélességben lezárják. A lezárások időtartama alkalmanként maximum 20 perc. A próbaterhelés előreláthatólag reggel 8 órától délután 18 óráig tart, ez idő alatt a forgalom torlódására és akadályoztatott haladására kell számítani az érintett területen. A felüljáró lezárásának idejére Szolnok nyugati városrészei a 32-es főút Thököly úti szakaszán és a 4-es számú főút elkerülő szakaszán keresztül közelíthetőek meg. A megkülönböztető jelzéssel ellátott járművek áthaladás biztosított lesz a teljes hídzár alatt is.

Az időszakos lezárások ideje alatt a 32-402. számú főutak jelzőlámpás csomópontja (Nagy I. krt. – Bajcsy-Zsilinszky E. út – József A. utca) és a 32. számú főút (Abonyi út) – Felhő utca – TESCO bevásárlóközpont jelzőlámpás csomópontja között mintegy 850 méteren a főúti szakaszt teljes hosszban lezárják. A jelzőlámpás csomópontok környezetében esetenként sávlezárásokra és kézi forgalomirányításra kell számítani rendőrségi biztosítás mellett. A lezárással érintett területen lévő lakóingatlanok (Bajtárs utca környéke) a Százados utca – Vasvári Pál utca terelő útvonalon közelíthetőek meg.

Kérik a közlekedőket, hogy szeptember 25. és szeptember 26. között ne parkoljanak közvetlen a híd szerkezete alatt! Az ott parkoló gépjárművek az előkészítő munkákat és a próbaterhelés végzését is akadályozhatják.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest