Tűz volt egy jászalsószentgyörgyi szeszfőzdében

A tulajdonos sikeresen avatkozott be – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Egy szeszfőzde tetőszerkezetének tokozása égett kis részben tegnap délelőtt a jászalsószentgyörgyi Fő úton. A jászberényi hivatásos és a jászkiséri önkormányzati tűzoltók kiérkezésére a tulajdonos eloltotta a tüzet, így az egységek az épület tetőszerkezetét hőkamerával átvizsgálták, de további izzásra nem bukkantak.

Több foltban, összesen ötszáz négyzetméteren lángolt száraz fű, nádas és cserjés terület tegnap délután Jászkisér külterületén. Az esethez a település önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Anyagi kár nem keletkezett.  

Mintegy húsz négyzetméternyi területen égett összehúzott szemét tegnap délután Szolnokon, a Katona József utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Vasútmodellek hétvégéje

Kicsiknek és nagyoknak kellemes kikapcsolódást nyújthat az a kiállítás, amely szombaton és vasárnap látható Szolnokon, a VOKE CSomóponti Művelődési Házban. A Szolnoki Vasútmodellező Klub hosszú

Tovább »

Polgárőrök elismeréseit adták át – képek

Öt megye polgárőrei találkoztak szombaton Szolnokon. A regionális nagygyűlésen a szervezet legfontosabb elismeréseit adták át. Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye polgárőr szervezeteinek regionális

Tovább »