További négy lopást is bevallott a tiszaburai szőlőtolvaj

Kép: police.hu

A terheltet egy lopás miatt állították elő a rendőrök, de a kihallgatásakor még bevallott négy másikat – írja a police.hu.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt rendelt el nyomozást, mert ismeretlen személy bement egy tiszaburai lakóház udvarára, és a szőlőlugasról eltulajdonította a beérett szőlőt 2020. szeptember 10-én a délutáni órákban. A bejelentést követően a karcagi egyenruhások ellenőrizték a lakóépület biztonsági kamerafelvételeit és megállapították, hogy a bűncselekmény feltételezett elkövetője egy tiszaburai lakos. A rendőrök elfogták és az Abádszalóki Rendőrőrsre előállították a 22 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A terhelt további négy, Tiszaburán elkövetett vagyon elleni bűncselekmény elkövetését is beismerte.

A gyanúsított elmondta, hogy a kertes családi házakból háztartási felszereléseket, ruhaneműket, kerékpárt, zöldségféléket, szerszámokat, aknafedelet lopott el. A rendőrök a büntetőeljárás vizsgálati szakaszában megállapították, hogy a gyanúsított által elkövetett jogsértéseket a sértettek nem is észlelték, abban feljelentést nem tettek.

A Karcagi Rendőrkapitányság öt rendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kedden szükség lehet az esernyőre

Kedden erősen felhős, borongós időre számíthatunk, helyenként kisebb eső, átmeneti zápor is kialakulhat, északkeleten elszórtan egy-egy zivatar sem kizárt.  Az északnyugati szelet többfelé kísérhetik élénk, néhol

Tovább »