Több helyről is loptak

A nyomozók őrizetbe vették azt a jászapáti férfit, aki a megalapozott gyanú szerint több vagyon elleni bűncselekményt követett el fiatalkorú társával – írja a police.hu.

Két helyi lakos 2020. szeptember 17-én 10 óra és 2020. szeptember 18-án 10 óra 30 perc között bement Jászapátin egy ingatlan udvarára, ott bemásztak az ablakon és a házból szerszámokat, festéket valamint lakásfelszerelési tárgyakat tulajdonítottak el. A 22 éves férfi és fiatalkorú társa a helyszínről távozást követően, kezükben a lopott tárgyakkal szembe találták magukat a járőrökkel. A rendőröket meglátva a fiatalkorú elszaladt, a férfit azonban elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök a fiatalkorú feltételezett elkövetőt 2020. szeptember 22-én elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók megállapították, hogy a jogsértők két korábbi alkalommal is elkövettek vagyon elleni bűncselekményeket, ezért a 22 éves férfit őrizetbe vették.

A Jászberényi Rendőrkapitányságon a két helyi lakos ellen 3 rendbeli lopás vétség, valamint a 22 éves férfi ellen kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is indult eljárás.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Félúton a nagyiváni bölcsőde

A Fő úton lévő régi szolgálati lakást alakítják át – tájékoztatta portálunkat a helyhatóság. A tavalyi évben nyert 120 millió forint uniós támogatást a nagyiváni

Tovább »

Bölcsődét alakítanak ki Szajolban

A település önkormányzata 356 millió forintot nyert a beruházás megvalósítására. Uniós forrásból alakítanak ki a Szajoli Tiszavirág Óvoda Bölcsődei Tagintézményeként két új bölcsődei csoportot, összesen

Tovább »