Sok eseménnyel indult a hét

Kép: teol.hu

Nagyszámú káreseménnyel kezdődött a hét, amelyek között kisebb-nagyobb szabadtéri tüzek és közlekedési balesetek emelkedtek ki – írja a jasz.katasztrofavedelem.hu.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délelőtt Szolnokon, az Áchim András úton. A baleset következtében az egyik autó az oldalára borult. A baleset során nagyobb mennyiségű üzemanyag, olaj és hűtővíz került az úttestre, ezért a szolnoki hivatásos tűzoltók egy vízsugár fedezete mellett áramtalanították az autókat, majd a szivárgást megszüntették.

Három gépjármű karambolozott tegnap kora délután a szolnoki Szapáry utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóinak mindössze az egyik gépjárművet kellett áramtalanítaniuk. A helyszínre mentők is érkeztek.

Traktor döntött ki egy beton villanyoszlopot tegnap délután Szajolban. Az ütközés következtében a pózna a traktor motorházára dőlt. Mindeközben a vezeték által vetett szikrák meggyújtották a közelben lévő tarlót, a tűz egy nádast veszélyeztetett. A szolnoki hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be, közben a traktor sofőrje az áramütés veszélye miatt a fülkében maradt, így nem esett baja. 

Tűz keletkezett egy kombájn belsejében tegnap délután Törökszentmiklós határában. Elsőként a település önkormányzati tűzoltói érkeztek a helyszínre, akik egy hab- és egy vízsugárral avatkoztak be, az utómunkálatokat a szolnoki hivatásos tűzoltókkal közösen végezték, akik hőkamerával átvizsgálták a kombájnt.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kedden szükség lehet az esernyőre

Kedden erősen felhős, borongós időre számíthatunk, helyenként kisebb eső, átmeneti zápor is kialakulhat, északkeleten elszórtan egy-egy zivatar sem kizárt.  Az északnyugati szelet többfelé kísérhetik élénk, néhol

Tovább »