Rendőrkézen a táskatolvaj

Kép: police.hu

A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt Jászapátiban – írja a police.hu.

Ismeretlen személy ellopta egy jásziványi lakos őrizetlenül hagyott táskáját a Jászapáti buszpályaudvar előtti padról 2020. szeptember 10-én délelőtt. A táskában benne volt a sértett mobiltelefonja, készpénze, gyógyszerei valamint személyes okmányai. A rendelkezésre álló kamerafelvétel alapján a rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és előállítottak a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A helyi nő elszámoltatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte. A gyanúsított a készpénzt elköltötte, azonban a többi tárgyat a nyomozók kutatás során megtalálták, lefoglalták, majd a sértett részére visszaadták.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást, ami a nyomozás befejezését követően bíróság elé állítási javaslattal zárulhat.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kedden szükség lehet az esernyőre

Kedden erősen felhős, borongós időre számíthatunk, helyenként kisebb eső, átmeneti zápor is kialakulhat, északkeleten elszórtan egy-egy zivatar sem kizárt.  Az északnyugati szelet többfelé kísérhetik élénk, néhol

Tovább »