Nyugodt lesz a csütörtök

Csütörtökön záporok, zivatarok leginkább keleten, északkeleten fordulhatnak elő, máshol sem lesz felhőtlen a napsütés, de alapvetően nyugodt időre lehet számítani. 

A délnyugati szél ismét többfelé lesz élénk. Hajnalban 9-16, délután 23-28 fokot mérhetünk. Tisza-tó: 21 °C.

Viharokat, lehűlést hoz a pénteken esti front

Pénteken nyugaton már reggeltől eshet, napközben pedig egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. A nyugati és középső országrészben heves zivatarok is kialakulhatnak. A délies szél erős, viharos lesz. Délután 16-28 fok ígérkezik, nyugaton lesz hűvösebb.

Szombat reggelig még sokfelé várható eső, zápor, a középső és keleti tájakon zivatar. Délután már csak keleten eshet, nyugat felől felszakadozik a felhőzet. Az északnyugati szél erős, viharos széllökésekkel járhat. Délután mindössze 13-20 fok valószínű.

Vasárnap a hideg reggelt követően is csak 14-20 fokig emelkedik a hőmérséklet. Több-kevesebb napsütésre mindenütt számíthatunk. Kisebb eső északkeleten és a déli határ közelében fordulhat elő. A nyugatias szél erős, viharos lesz. Este várhatóan egy kiterjedt csapadékzóna éri el az országot. Hétfőn továbbra is szeles, többfelé esős lesz az idő. A legmelegebb órákban 11-22 fokot mérhetünk.

idokep.hu

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Bürkös koncert Tiszafüreden és Karcagon

Hazánk egyik legismertebb, magyar autentikus zenekét játszó zenekarának koncertjére látogathatnak el október 23-án Tiszafüreden és Karcagon. Tiszafüred, 2020. október 23. 14:00. Deák tér Karcag, 2020.

Tovább »