Nem maradtak feladat nélkül a jászsági tűzoltók

Csütörtök este egy 120 négyzetméteres családi ház gyulladt ki Jászapátiban, majd péntek délután öt autó ütközött Jászárokszállásnál – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Csütörtök este kigyulladt egy körülbelül százhúsz négyzetméteres családi ház belseje, illetve tetőszerkezete Jászapátiban, a Borbás utcában. A jászberényi hivatásos, a jászkiséri önkormányzati és a jászapáti önkéntes tűzoltók három vízsugárral avatkoztak be, illetve áramtalanították az épületet. A tűzoltók behatoltak a házba, amelynek mosdójában egy eszméletlen embert találtak, akit kihoztak és átadtak a mentőknek.

Öt autó ütközött össze péntek délután Jászárokszállás határában. A település önkormányzati tűzoltói az egyik autót letolták az útról, valamint feltakarították a törmelékeket és felitatták az úttestre került hűtőfolyadékot.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Félúton a nagyiváni bölcsőde

A Fő úton lévő régi szolgálati lakást alakítják át – tájékoztatta portálunkat a helyhatóság. A tavalyi évben nyert 120 millió forint uniós támogatást a nagyiváni

Tovább »

Bölcsődét alakítanak ki Szajolban

A település önkormányzata 356 millió forintot nyert a beruházás megvalósítására. Uniós forrásból alakítanak ki a Szajoli Tiszavirág Óvoda Bölcsődei Tagintézményeként két új bölcsődei csoportot, összesen

Tovább »