Nem maradtak feladat nélkül a jászsági tűzoltók

Csütörtök este egy 120 négyzetméteres családi ház gyulladt ki Jászapátiban, majd péntek délután öt autó ütközött Jászárokszállásnál – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Csütörtök este kigyulladt egy körülbelül százhúsz négyzetméteres családi ház belseje, illetve tetőszerkezete Jászapátiban, a Borbás utcában. A jászberényi hivatásos, a jászkiséri önkormányzati és a jászapáti önkéntes tűzoltók három vízsugárral avatkoztak be, illetve áramtalanították az épületet. A tűzoltók behatoltak a házba, amelynek mosdójában egy eszméletlen embert találtak, akit kihoztak és átadtak a mentőknek.

Öt autó ütközött össze péntek délután Jászárokszállás határában. A település önkormányzati tűzoltói az egyik autót letolták az útról, valamint feltakarították a törmelékeket és felitatták az úttestre került hűtőfolyadékot.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Vasútmodellek hétvégéje

Kicsiknek és nagyoknak kellemes kikapcsolódást nyújthat az a kiállítás, amely szombaton és vasárnap látható Szolnokon, a VOKE CSomóponti Művelődési Házban. A Szolnoki Vasútmodellező Klub hosszú

Tovább »

Polgárőrök elismeréseit adták át – képek

Öt megye polgárőrei találkoztak szombaton Szolnokon. A regionális nagygyűlésen a szervezet legfontosabb elismeréseit adták át. Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye polgárőr szervezeteinek regionális

Tovább »