Műszaki mentés Tiszasas határában, épülettűz Cibakházán

A tegnapi nap során vonultak a megye tűzoltói műszaki mentéshez és épülettűzhöz egyaránt – tajékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Árokba borult és a tetején állt meg egy ekét vontató traktor Tiszasas határában tegnap a délelőtti órákban. Az esethez a kunszentmártoni, a kecskeméti és a szolnoki hivatásos tűzoltók vonultak, míg az állomány munkáját a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az egységek daru segítségével a traktort kiemelték az árokból, majd kéziszerszámok segítségével bontották meg annak fülkéjét, és szabadították ki a jármű sofőrjét. A helyszínre kiérkeztek a mentők és a rendőrség is. 

Kigyulladt egy épület, amely korábban istállóként szolgált, Cibakházán, az Öregszőlő III. úton, tegnap délelőtt. Teljes terjedelmében égett, a mintegy háromszáz négyzetméter alapterületű építmény. A tűzesethez a szolnoki és a kunszentmártoni hivatásos, valamint a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltókat riasztották. Az egységek a lángokat két vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el. 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest