Mezőgazdasági tűz és közlekedési baleset a Tiszazugban

Napraforgó égett egy kombájn belsejében Szelevény határában, illetve egy vaddal ütközött autóhoz kellett vonulniuk tegnap a kunszentmártoni és a mezőtúri tűzoltóknak Mezőhék közelében – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Napraforgó égett egy kombájn belsejében tegnap délután Szelevény határában. A tűz kis részben a közeli, lábon álló napraforgóra is átterjedt. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók kiérkezésére a helyszínen dolgozók porral oltóval és kéziszerszámokkal beavatkoztak, így az egység egy vízsugárral visszahűtötte a kombájn belsejét, illetve a gép környezetét. 

Vaddal ütközött, majd szántóföldre csapódott egy személygépkocsi tegnap este Mezőhék külterületén. Az autó egyik utasa beszorult, a másik kettő viszont ki tudott szállni. A mezőtúri és a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók a beszorult embert kéziszerszámok segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A másik két utas nem sérült meg.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az imaházból lopott a jászapáti fiatal

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves férfit, aki két mikrofont és adománypénzt lopott a jászapáti imaházból.  Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen március

Tovább »