Kosárlabda edzések

Nyáron is tartottak edzéseket a Karcagi Sport Egyesület kosarasainak a Városi Sportcsarnokban – tudtuk meg Fodor Csaba szakosztályvezetőtől.

Készülnek a következő szezonra, bár az előző a vírushelyzet miatt félbeszakadt, s akkor digitálisan kapták az edzésterveket a gyerekek. Május óta tart újra a szabadtéri edzés, a szünetben pedig plusz edzések vannak az új szezonra.

Augusztusban négy korosztállyal neveznek az októberben kezdődő bajnokságra: az U18-as fiúk Örlős Zoltánnal, a U14 – serdülőkorosztály Rideg Lászlóval, az U12-esek Kiss Jánossal, a legkisebbek U11- esekkel Simon Lászlóval és Fodor Csabával edzenek. Aki a fenti korosztályokban kedvet érez a kosarazáshoz, keresse az edzőket és legyen aktív versenyző vagy csak próbáljon ki egy-egy kosáredzést.

infoKarcag

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Vasútmodellek hétvégéje

Kicsiknek és nagyoknak kellemes kikapcsolódást nyújthat az a kiállítás, amely szombaton és vasárnap látható Szolnokon, a VOKE CSomóponti Művelődési Házban. A Szolnoki Vasútmodellező Klub hosszú

Tovább »

Polgárőrök elismeréseit adták át – képek

Öt megye polgárőrei találkoztak szombaton Szolnokon. A regionális nagygyűlésen a szervezet legfontosabb elismeréseit adták át. Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye polgárőr szervezeteinek regionális

Tovább »