Három nap, négy helyszín

A vagyonvédelemről tájékoztattak a Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai több településen.

A Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai Kőtelek, Tiszasüly, Tiszavárkony és Vezseny településeken várták az érdeklődőket a vagyonvédelmi információs pontoknál.  

A „Házhoz megyünk” országos programmal látogattak el a hét elején a Szolnoki Rendőrkapitányság szakemberei Kőtelek, Tiszasüly, Tiszavárkony és Vezseny településekre, ahol vagyonvédelmi információs pontokon várták az érdeklődőket.

A Megelőzési és Értékelő Alosztály munkatársai ezeken a napokon – kiegészülve a településeken szolgálatot ellátó körzeti megbízottakkal – személyesen segítették a lakosságot a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában. A kerékpárral érkezők a BikeSafe adatbázisba regisztráltathatták a kétkerekűjüket.

police.hu

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Vasútmodellek hétvégéje

Kicsiknek és nagyoknak kellemes kikapcsolódást nyújthat az a kiállítás, amely szombaton és vasárnap látható Szolnokon, a VOKE CSomóponti Művelődési Házban. A Szolnoki Vasútmodellező Klub hosszú

Tovább »

Polgárőrök elismeréseit adták át – képek

Öt megye polgárőrei találkoztak szombaton Szolnokon. A regionális nagygyűlésen a szervezet legfontosabb elismeréseit adták át. Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye polgárőr szervezeteinek regionális

Tovább »