Gazdára találtak a Prima díjak

prima_primisszima-1

Hagyományosan szeptember 16-án rendezték a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Prima Gálát. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének területi szervezete (VOSZ) immár 16. alkalommal köszöntötte megyénk legjobbjait.

A 10 kategória jelöltjeire az év folyamán lehetett szavazni, s szavazatok száma, illetve a Tanácsadó Testület értékelése alapján ezúttal is hárman vehették át az egymillió forint jutalommal járó Területi Prima Díjat. A 2020-as Prima Díjasok: Mészáros Géza, az Új Néplap újságírója, a Napsugár Gyermekház, valamint Nagy Viktor vízilabdázó. Különdíjban részesült Vargáné Tóth Éva festő, Sülyi Károly nótaénekes pedig közönségdíjat kapott.

A rendezvénynek az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ adott otthont, ám a járványveszély miatt a közönség csak online követhette a díjátadó gálát.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kedden szükség lehet az esernyőre

Kedden erősen felhős, borongós időre számíthatunk, helyenként kisebb eső, átmeneti zápor is kialakulhat, északkeleten elszórtan egy-egy zivatar sem kizárt.  Az északnyugati szelet többfelé kísérhetik élénk, néhol

Tovább »