Fegyházbüntetést indítványoz az ügyészség – folyamatosan verte, üldözte élettársát egy kiskörei férfi

Évekig verte élettársát egy kiskörei férfi, aki a nőt otthonukban több alkalommal, valamint az utcán is bántalmazta. Végül egy rendezvényen avatkoztak közbe a rendőrök, ahol a férfi szintén rátámadt a nőre.

A párkapcsolat már 2017-ben megromlott a felek között, ettől kezdve a vádlott havonta több esetben is agresszívan lépett fel a sértettel szemben, akit a közös lakóhelyükön lökdösött, rángatott, sőt meg is pofozott. A nő emiatt többször a szüleihez menekült, majd oda is költözött. A folyamatos családon belüli erőszak sajnos sokáig rejtve maradt a hatóságok előtt.

2019. április 8-án az esti órákban a vádlott a helyi piac közelében, az utcán sétált, majd hamarosan össze is veszett a sértettel, akit ott helyben ököllel többször megütött. Ennek ellenére a volt élettársak végül együtt mentek el a férfi lakóhelyére, ahonnan a nő késő este haza kívánt térni a szülei lakására. A vádlott azonban ezt megakadályozta, rázárta az ajtót, és csak hajnalban engedte ki a szobából, amikor a sértett azt mondta, hogy a mosdóba kell mennie. A fogvatartott nőnek ezután sikerült kijutni a házból, így el tudott menekülni a szüleihez, de hajnali ötkor a vádlott oda is utánament. A feldúlt férfi beszakította a kaput, majd a bejárati ajtót, azonban végül nem sikerült magával vinni volt élettársát, mert a háziak összefogtak és kizavarták őt az otthonukból. Alig egy hónappal később a vádlott egy rendezvényen ismét rátámadt a sértettre, akit ekkor már a rendőrök védtek meg a kitartóan agresszív elkövetővel szemben.

írja közleményében a Heves Megyei Főügyészség.

A Hevesi Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével, valamint magánlaksértés vétségével vádolja a férfit és indítványozzák, , hogy a bíróság végrehajtandó fegyházbüntetést szabjon ki a terhelttel szemben, emellett határozott időre tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától. A vádlott a büntetéséből nem bocsátható feltételes szabadságra.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Továbbra is él a tiszafüredi zöld szám

A hideg idő miatt éjjel-nappal hívható segélyhívó szám áll a tiszafüredi rászorulók rendelkezésére. A városüzemeltetésnél és a családsegítő szolgálatnál ügyeletet rendeltem el, hogy a lakosság

Tovább »

Kiszagolta a fatolvajt

Reiko, a szolgálati kutya vezette nyomra a rendőröket Nagyivánon. Nyolc csomag fabrikettet lopott szomszédjától egy nagyiváni férfi tegnap délután. Az elkövető a nyitott kapun ment

Tovább »