Életveszélyesen megfenyegették a transzgender mesekönyvek ellen indított kampány vezetőjét

A CitizenGo Magyarország kampányt indított, hogy a könyvkiadók vegyék le kínálatukból a transzgenderelméleteket közvetítő mesekönyveket. A kampány elindításának másnapján Schittl Eszter, a CitizenGo Magyarország irodavezetője életveszélyes fenyegetést kapott.

Életveszélyesen megfenyegették a CitizenGo magyarországi irodavezetőjét. Schittl Eszter, miután elindítottak egy kampányt, amelyben arra igyekeznek felhívni a figyelmet, hogy

a gyerekeknek joguk van egy normális gyerekkorhoz.

Schittl Esztert a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta, a kampányt annak apropóján indították el, hogy több magyarországi könyvkiadó kínálatában is megjelentek LMBTQ-mesekönyvek.

Kampányukkal azt szeretnék elérni, hogy ezek a könyvkiadók vegyék le kínálatukból a transzgenderelméleteket közvetítő könyveket.

Kiemelte, a könyvek nagykereskedésekben való forgalmazása azért is veszélyes, mert borítójuk alapján hagyományos mesekönyvnek tűnnek, így egy óvatlan nagyszülő akaratán kívül is megveheti unokájának a mesekönyvet.

Schittl Esztert véleménye szerint az egészséges gyerekkorhoz szükség van arra, hogy a felnőttek szexuális viselkedése ne zavarja meg azt.  Úgy gondolják, semmi helye a gyerekek kezében olyan meséknek, amelyek a transzgender elmélet szellemében születtek.

Kiemelte,

a fenyegetés a kampány elindítása utáni napon érkezett, nagyon felzaklató volt.

Ezért is fordult a rendőrséghez – mondta. Hozzátette, nem ez az első eset, hogy fenyegetést kap, már többször előfordult, hogy nácinak titulálták, de még ennyire komoly fenyegetést sosem kapott.

Azt is elmondta, úgy érzi: jól végzik a munkájukat, hiszen rengeteg támogatást kapnak, rengeteg szülő, óvónő, pedagógus írt nekik, hogy megköszönjék tevékenységüket. A mostani kezdeményezést is,

azt, hogy az LMBTQ-mesekönyveket a kiadók vegyék le kínálatukból, több tízezren írták már alá.

hirado.hu

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Vasútmodellek hétvégéje

Kicsiknek és nagyoknak kellemes kikapcsolódást nyújthat az a kiállítás, amely szombaton és vasárnap látható Szolnokon, a VOKE CSomóponti Művelődési Házban. A Szolnoki Vasútmodellező Klub hosszú

Tovább »

Polgárőrök elismeréseit adták át – képek

Öt megye polgárőrei találkoztak szombaton Szolnokon. A regionális nagygyűlésen a szervezet legfontosabb elismeréseit adták át. Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye polgárőr szervezeteinek regionális

Tovább »