Egyik helyről kerékpárt, másikról szerszámokat és ruhaneműt lopott el

A megalapozott gyanú szerint a terhelt két jászkiséri családi házból lopott – írja a police.hu.

Bejelentés érkezett a rendőrség tevékenység-irányítási központjába, mert ismeretlen személy bement egy jászkiséri családi ház udvarára 2020. szeptember 14-én 20 óra és 20 óra 30 perc között, és onnan egy kerékpárt lopott el.  Kis idő elteltével újabb bejelentés futott be a tevékenység-irányítási központba, mely szerint ugyancsak Jászkiséren egy lakóház melléképületéből lopott el ismeretlen elkövető ruhaneműket és szerszámokat 2020. szeptember 15-re virradóra.

Adatgyűjtést követően a jászsági rendőrök gyorsan azonosították, majd elfogták és a Jászapáti Rendőrőrsre előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost. Az egyenruhások gyanúsítottként hallgatták ki a 24 éves feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett. A nyomozók kutatás során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított értékek egy részét. A rendőrök a terhelt őrizetbe vételéről határoztak, és a későbbiekben előterjesztést tesznek a letartóztatása indítványozására.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tiszaderzs, Mi így szeretünk!

Rövid filmünk célja, hogy csatlakozzunk, ahhoz a megmozduláshoz, amit a Jerusalema tánc kihívás indított el – írják videójuk ajánlásában a résztvevők.

Tovább »