Égő területek, égő gépjárművek Szolnok térségében

Fotó: Szolnok HTP

Tegnap ismét sokszor kaptak riasztást a szolnoki tűzoltók. Gépjárművek és szabad területek egyaránt égtek, illetve egy épületomláshoz is vonulni kellett – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi tegnap reggel a 4-es számú főút szolnoki szakaszán. Az autóban hárman utaztak, ők sértetlenül ki tudtak szállni. A szolnoki hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Füstölt egy darabárut szállító teherautó tegnap délelőtt Szolnokon, a Liget utca és a Jubileum tér kereszteződésében. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral visszahűtötték az érintett területet. Az átvizsgálás során kiderült, hogy műszaki hiba miatt a gépkocsi egyik levegőcsövének burkolata izzott át.

Megdőlt egy ötven négyzetméteres, lakatlan családi ház teteje tegnap délután Szolnokon, a Bimbó utcában. A szerkezet a szomszédos ingatlant és a benne élőket veszélyeztette. A közműszolgáltatók lekapcsolták az épületet az áram- és gázhálózatról, majd a megyeszékhely hivatásos tűzoltói kézi erővel ledöntötték a tetőt, megszüntetve a veszélyes állapotot. Az egység végül kordonszalaggal elkerítette a területet. A szomszédok számára lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Tegnap megyénkben négy szabadtéri tűzeset történt, egész pontosan Jászkiséren, Kunmadarason, Tiszakürtön és Szolnokon. A megyeszékhely Motor utcájában egy hektárnyi terület égett le.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kedden szükség lehet az esernyőre

Kedden erősen felhős, borongós időre számíthatunk, helyenként kisebb eső, átmeneti zápor is kialakulhat, északkeleten elszórtan egy-egy zivatar sem kizárt.  Az északnyugati szelet többfelé kísérhetik élénk, néhol

Tovább »