Babazászló a szolnoki városházán

CSI_1987

Kék és rózsaszín gólya szimbolizálja a szerdán kihelyezett két zászlón, hogy Szolnok önkormányzata nagyon várja a város aprócska, új polgárait.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által indított országos akcióhoz csatlakozva Szalay Ferenc polgármester, Szekeres Éva és Rehó János önkormányzati képviselők avatták fel jelképesen a házasságkötő teremhez vezető folyosó bejáratánál lévő babazászlókat.
A mozgalom babazászlók kihelyezését ösztönzi szerte az országban, azt hirdetve: a családok, a gyermekvállalás pártján állunk. Most Szolnok városa is csatlakozik a kezdeményezéshez, kifejezve ezzel, hogy minden gyermek születése fontos!

Az önkormányzat családbarát elköteleződését azzal is kifejezésre kívánja juttatni, hogy a városháza homlokzatára hamarosan kihelyezik Szolnok Családbarát Zászlaját is.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kedden szükség lehet az esernyőre

Kedden erősen felhős, borongós időre számíthatunk, helyenként kisebb eső, átmeneti zápor is kialakulhat, északkeleten elszórtan egy-egy zivatar sem kizárt.  Az északnyugati szelet többfelé kísérhetik élénk, néhol

Tovább »