Állattartó telep gyulladt ki Túrkevénél

tuzolto

Többek között kunhegyesi, kunmadarasi és túrkevei tűzesetekről is számol be honlapján a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kilenc körbála gyulladt meg tegnap reggel egy Kunhegyes külterületén lévő tanyánál. A lángokat a település önkormányzati tűzoltói fékezték meg, közben egy munkagép a bálákat szétterítette.

Árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi tegnap délután az Örményes és Kuncsorba közötti úton. A gépkocsi sofőrje a roncsba szorult, őt áramtalanítást követően a törökszentmiklósi és a kisújszállási önkormányzati tűzoltók hidraulikus feszítővágó berendezés és feszítő henger, valamint egy elektromos feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek.

Elektromos meghibásodás miatt tizenöt négyzetméteren gyulladt ki egy állattartó épület aljazása egy Túrkevénél lévő telepen tegnap délután. A város önkéntes tűzoltóinak kiérkezésére a tulajdonos egy locsolótömlővel eloltotta a tüzet, így az egység kéziszerszámokkal átforgatta az almot és az izzó részeit egy vízsugárral visszahűtötte. 

Mindezek mellett tegnap három szabadtéri tűz történt megyénkben. A kunmadarasi, tiszabői és szászberki káresetek során összesen több mint egy hektár terület vált a lángok martalékává.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kedden szükség lehet az esernyőre

Kedden erősen felhős, borongós időre számíthatunk, helyenként kisebb eső, átmeneti zápor is kialakulhat, északkeleten elszórtan egy-egy zivatar sem kizárt.  Az északnyugati szelet többfelé kísérhetik élénk, néhol

Tovább »