A szomszédjából elvitt egy birkát, elfogták a rendőrök

A rendőröket a fűben letaposott nyomok vezették el a feltételezett elkövetőhöz. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a túrkevei férfit. Míg a birkát visszaadták a sértettnek – írja a police.hu.

Ismeretlen személy bement 2020. szeptember 27-én 13 óra és 2020. szeptember 28-án 7 óra között egy állattartásra használt, túrkevei lakatlan ingatlan udvarára, és onnan elvitt egy birkát. A helyszínre kiérkező rendőr a ház kerítésétől induló friss taposási nyomokat követve eljutott a szomszédos ingatlanhoz, aminek egyik helyiségében megtalálta az eltulajdonított állatot. A rendőrök elfogták és előállították a lopás feltételezett elkövetőjét és gyanúsítottként hallgatták ki. Az egyenruhások a sértett részére visszaadták a birkát.

A Mezőtúri Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a 32 éves férfi ellen.   

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Vasútmodellek hétvégéje

Kicsiknek és nagyoknak kellemes kikapcsolódást nyújthat az a kiállítás, amely szombaton és vasárnap látható Szolnokon, a VOKE CSomóponti Művelődési Házban. A Szolnoki Vasútmodellező Klub hosszú

Tovább »

Polgárőrök elismeréseit adták át – képek

Öt megye polgárőrei találkoztak szombaton Szolnokon. A regionális nagygyűlésen a szervezet legfontosabb elismeréseit adták át. Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye polgárőr szervezeteinek regionális

Tovább »