A sértett félt a volt férjétől, ezért gázsprayt tartott magánál

justicia-de-futuro

A Karcagi Járási Ügyészség vádat emelt kiskorú veszélyeztetésének bűntette és személyi szabadság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt egy karcagi lakos ellen.

A vád szerint a férfi a válásukat követően is egy házban lakott feleségével és kiskorú gyermekével.

2017 évtől 2019. január 25.-ig a szülők napi szinten veszekedtek, a férfi rendszeresen bántalmazta feleségét a kiskorú jelenlétében. A férfi olyan rettegésben tartotta volt feleségét, hogy a nő egy gázsprayt tartott magánál. Egy ízben az asszony felment a padlásra, a férfi ezt tudva elvette a létrát a padlásfeljáróról. A nő nem tudott lejönni a 4 méteres magasságból, végül a kiskorú gyermek segítségével a rendőrök szabadították ki a padlás fogságából.

A férfi azzal, hogy a kiskorú jelenlétében bántalmazta feleségét és a gyermek életét feszültségeknek tette ki, – szülői kötelezettségét súlyosan megszegve – veszélyeztette a kiskorú értelmi, érzelmi fejlődését.

Az ügyészség a Karcagi Járásbíróságnak indítványozta, hogy a vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével hozzon büntető végzést, melyben felfüggesztett szabadságvesztés büntetést szabjon ki.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kedden szükség lehet az esernyőre

Kedden erősen felhős, borongós időre számíthatunk, helyenként kisebb eső, átmeneti zápor is kialakulhat, északkeleten elszórtan egy-egy zivatar sem kizárt.  Az északnyugati szelet többfelé kísérhetik élénk, néhol

Tovább »