A bíróság előtt felelhet a pénztárcatolvaj

Kép: police.hu

A feltételezett elkövető elvitte a pulton felejtett pénztárcát Újszászon – írja a police.hu.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. Egy helyi lakos az újszászi vasútállomás pénztárpultjánál felejtette pénztárcáját 2020. augusztus 25-én a reggeli órákban. Egy várakozó utas észrevette a hátrahagyott pénztárcát és azt magához vette.

A rendőrök a vasútállomás kamerafelvételeit elemezve felderítették a feltételezett elkövető kilétét, majd a 64 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a pénztárcából a készpénzt magához vette, míg az okmányokat egy vendéglő illemhelyiségében kidobta.

A Szolnoki Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a nyomozás iratait bíróság elé állítási javaslattal küldi meg a Szolnoki Járási Ügyészségre.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kedden szükség lehet az esernyőre

Kedden erősen felhős, borongós időre számíthatunk, helyenként kisebb eső, átmeneti zápor is kialakulhat, északkeleten elszórtan egy-egy zivatar sem kizárt.  Az északnyugati szelet többfelé kísérhetik élénk, néhol

Tovább »