Kisebb tűzesetek történtek tegnap

Kép: Fotó: Czifra Zsolt tű. őrmester (Szolnok HTP)

Néhány kisebb tűzeset történt csütörtökön a megyében – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Beizzott a villanyóra tegnap hajnalban Kunhegyesen, egy Dózsa György utcai családi házban. A tűz oltását az ott lakók három vödör vízzel megkezdték. A városi önkormányzati tűzoltók kiérkezve átvizsgálták az épületet, majd a villanyóra-dobozt leszerelték és egy vízsugárral megszüntették az izzást.

Zúzott szalma, aljnövényzet és nádas gyulladt ki egy hektár területen tegnap reggel Tiszaszentimre határában. A kunhegyesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Mintegy húsz négyzetméteren égett száraz fű és növényi hulladék tegnap délután a szajoli futballpálya mellett. A szolnoki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral szüntették meg a problémát.

Morzsa gyulladt ki egy sütőgépben tegnap este Törökszentmiklóson, egy Ipar úti üzemben. A tűz oltását a jelzést követően három dolgozó megkezdte. Az esethez a szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett áramtalanították az érintett gépsort, egy vízsugárral beavatkoztak, illetve átszellőztették a csarnokot. Az üzemben hatan voltak az eset idején, nekik nem esett bajuk.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Három nap, négy helyszín

A vagyonvédelemről tájékoztattak a Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai több településen. A Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai Kőtelek, Tiszasüly, Tiszavárkony és Vezseny településeken várták az érdeklődőket a vagyonvédelmi

Tovább »

Gördeszkás gurult az autó elé Szolnokon

Egy szolnoki lakos közlekedett gördeszkával 2020. szeptember 24-én 7 óra 15 perckor Szolnok belterületén, amikor a kerékpárútról az úttestre történő lehaladását követően egy érkező személygépkocsi

Tovább »

Őszies idő kezdetben esővel, zivatarral

Szombaton kezdetben még sokfelé kell számítani esőre, záporokra, helyenként zivatarokra is, majd napközben többfelé szakadozni kezd a felhőzet, és már sokkal kevesebb helyen fordulhat elő eső,

Tovább »