Két autó ütközött Kunhegyesen

Fotó: Kunhegyes ÖTP

Tegnap két segítségnyújtásnál, egy közlekedési balesetnél és egy szabadtéri tűznél kellett beavatkoznia a megye tűzoltóinak.

Egy gondozó kért segítséget a katasztrófavédelemtől tegnap délelőtt, miután a gondozottja kiesett a kerekesszékéből Szolnokon, a Szeder utcában. A bejelentő önerőből nem tudta fekhelyére emelni az idős hölgyet, ezt a szolnoki hivatásos tűzoltók tették meg.

Egy italautomata nyílásába szorult egy gyermek keze tegnap délután Szolnokon, az Ady Endre úti plázában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kézi erővel szabadították ki a gyermek végtagját, a fiúnak nem esett baja.

Összeütközött két személygépkocsi tegnap délután Kunhegyesen, a Kuthen vezér utcában. A baleset során az egyik közeli ingatlan kerítésének egyik oszlopa kidőlt, és mindkét autóból hűtővíz folyt el. Az egyik gépkocsit a tulajdonos, a másikat pedig a kunhegyesi önkormányzati tűzoltók áramtalanították. A balesetben nem sérült meg senki.

Száraz fű égett száz négyzetméternyi területen tegnap délután Karcagon, a Nyár és a Gyarmati utca környékén. A városi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat, amelyek semmiben nem tettek kárt.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Három nap, négy helyszín

A vagyonvédelemről tájékoztattak a Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai több településen. A Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai Kőtelek, Tiszasüly, Tiszavárkony és Vezseny településeken várták az érdeklődőket a vagyonvédelmi

Tovább »

Gördeszkás gurult az autó elé Szolnokon

Egy szolnoki lakos közlekedett gördeszkával 2020. szeptember 24-én 7 óra 15 perckor Szolnok belterületén, amikor a kerékpárútról az úttestre történő lehaladását követően egy érkező személygépkocsi

Tovább »

Őszies idő kezdetben esővel, zivatarral

Szombaton kezdetben még sokfelé kell számítani esőre, záporokra, helyenként zivatarokra is, majd napközben többfelé szakadozni kezd a felhőzet, és már sokkal kevesebb helyen fordulhat elő eső,

Tovább »