Három baleset kedden

Kép: police.hu

Újszászon, Jászárokszálláson és Kisújszállás közelében történtek közlekedési balesetek – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Újszász belterületén 2020. augusztus 4-én 10 óra 45 perc körül, amikor egy útkereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget egy védett úton haladó személygépkocsinak és összeütköztek. A baleset következtében a kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy vámosgyörki lakos közlekedett tehergépkocsival Jászárokszállás belterületén 2020. augusztus 4-én 11 óra 15 perc körül. A sofőr haladása során nem tartott kellő oldaltávolságot az út szélén felállított piaci sátortól, ezért a jármű ponyvája beleakadt a sátor tartószerkezetébe, ami egy járókelő fejére esett. A gyalogos a baleset során – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy 43 éves férfi közlekedett személygépkocsival a 4. számú főúton Kisújszállás irányába 2020. augusztus 4-én 1 óra 15 perc körül, amikor haladása során egy járműszerelvény előzésébe kezdett. A sofőr az előzési manővert nem tudta befejezni, ezért a vele szemben közlekedő járműszerelvény elejének ütközött, továbbá a megelőzni kívánt tehergépkocsi elejének és oldalának csapódott. A baleset során a személygépkocsi utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest