Sportsikerek a Varróban

Kép: Karcag TV

Újabb focis sikereket ért el a KSZC Varró István Szakgimnázium csapata. Edzőjükkel, Fodor Csaba testnevelővel beszélgettünk erről.

A7 idei bajnokság kissé máshogy alakult, mint remélték. Még március 5-én lejátszották az országos elődöntőt, ahol a centrum országos bajnokságán esélyesek voltak a döntőbe jutásra. Három év alatt kétszer sikerült ott országos bajnokságot nyerni, s mint védő mentek volna idén vissza Nyírbátorba.

A teremfocin kívül még két versenyben voltak érdekeltek, a diákolimpiai kispályás labdarúgás és a Fair play kupa tornán.

Az idei csapatban Gönczi István kapus és Balogh Norbi gólkirály volt a csapat mozgatója. A karantén feloldása után már az iskolai pályán edzettek, addig virtuálisan kapták a feladataikat a játékosok. Mivel a körzeti döntőt márciusban magabiztosan nyerték, virtuális fair play díjban részesült a varrós csapat. A játékosok a jövő tanévben szeretnék megvédeni országos díjukat, ezért nyáron is edzenek majd.

infoKarcag

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Három baleset kedden

Újszászon, Jászárokszálláson és Kisújszállás közelében történtek közlekedési balesetek – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság. Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Újszász belterületén 2020. augusztus 4-én 10 óra

Tovább »

Visszatér a napos idő

Csütörtökön kezdetben a Dunántúl középső és déli felén még szórványosan előfordulhatnak záporok, zivatarok, majd délután már csak néhol délen és nyugaton alakulhatnak ki.  Az ország nagy

Tovább »