Három baleset történt a 32-es főúton

Illusztráció. (Kép: nepszava.hu)

A hétvégére – az időjárással összefüggő káreseményeken túl – a közlekedési baleseteket követő műszaki mentések voltak jellemzők; a 32-es számú főúton a három nap alatt három esemény is történt.

Összeütközött egy mészkőport szállító pótkocsis teherautó és egy személygépkocsi péntek délután a 32-es számú főúton, Szolnok és Zagyvarékas között. A szolnoki hivatásos tűzoltók a személyautót áramtalanították, melynek sofőrjéhez mentők is érkeztek.

Tetejére borult egy autó péntek éjszaka a 32-es számú főúton, Szolnoknál. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, majd kerekeire állították és letolták az úttestről. A sofőrt a mentők kórházba szállították.

Elesett robogójával egy ember szombat délután Tiszafüreden, a Tisza úton. A város hivatásos tűzoltói felitatták a motorkerékpárból kifolyt üzemanyagot. A motorost a mentők ellátták és kórházba vitték.

Egy lakóépület tetőszerkezetéhez toldott fóliafedésű terasz, valamint a tetőszerkezet vége gyulladt ki szombat éjszaka Pusztamonostoron, a Jász utcában. A jászberényi hivatásos és a pusztamonostori önkéntes tűzoltók légzésvédelem mellett négy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be, eközben az égő helyiségből egy gázpalackot is kihoztak, amelyet nem ért hőhatás. A lakót a szomszédok kísérték ki az épületből, neki nem esett baja.

Egy csőtörés miatt hetven centiméter mély víz gyűlt össze egy családi ház pincéjében vasárnap délután Szolnokon, a Kedves soron. A szolnoki hivatásos tűzoltók egy búvárszivattyúval távolították el a vizet.

Árokba csapódott és kigyulladt egy személygépkocsi vasárnap éjszaka a 32-es számú főúton, Jászalsószentgyörgy és Jánoshida között. A jászberényi hivatásos és a jászalsószentgyörgyi önkéntes tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az autóban négyen utaztak, mindannyian önerejükből ki tudtak szállni. A mentők mind a négy utast kórházba szállították.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Három baleset kedden

Újszászon, Jászárokszálláson és Kisújszállás közelében történtek közlekedési balesetek – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság. Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Újszász belterületén 2020. augusztus 4-én 10 óra

Tovább »

Visszatér a napos idő

Csütörtökön kezdetben a Dunántúl középső és déli felén még szórványosan előfordulhatnak záporok, zivatarok, majd délután már csak néhol délen és nyugaton alakulhatnak ki.  Az ország nagy

Tovább »