Feladta magát a baleset okozója

baba_0

Önként jelentkezett az a jogsértő, aki megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott Tiszajenő és Tiszavárkony között történt baleset helyszínéről.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a rendőrség szemtanúk jelentkezését várta a Tiszajenő és Tiszavárkony közötti útszakaszon, 2020. július 12-én 11 óra 35 perckor történt baleset kapcsán.

A rendelkezésre álló adatok szerint, egy sofőr haladásakor az úttest jobb szélén közlekedő kerékpáros előzésébe kezdett, ami során a bal oldali forgalmi sávba áttérve leszorította a vele szemben közlekedő Volkswagen Transporter típusú személygépkocsit, továbbá a gépjármű mögött haladó Opel Vectra típusú autót. Az Opel Vectra sofőrje annak érdekében, hogy az ütközést elkerülje, vészfékezett és az útárokba lehaladva állt meg. A jogsértő a helyszínt megállás és segítségnyújtás nélkül, Tiszavárkony irányába elhagyta. A baleset során az Opel gépkocsi utasa, egy hároméves kisgyermek – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrségi felhívásnak köszönhetően a 42 éves nő önként jelentkezett a Szolnoki Rendőrkapitányságon, ahol a mai napon gyanúsítottként kihallgatták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

police.hu

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Három baleset kedden

Újszászon, Jászárokszálláson és Kisújszállás közelében történtek közlekedési balesetek – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság. Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Újszász belterületén 2020. augusztus 4-én 10 óra

Tovább »

Visszatér a napos idő

Csütörtökön kezdetben a Dunántúl középső és déli felén még szórványosan előfordulhatnak záporok, zivatarok, majd délután már csak néhol délen és nyugaton alakulhatnak ki.  Az ország nagy

Tovább »