A napsütést felhők zavarhatják meg

Kedden a napsütést északkeleten kevesebb, máshol több felhő zavarhatja meg, de számottevő csapadék sehol sem várható. 

A déli tájakon megélénkül az északkeleti szél. Hajnalban 6 és 13, délután 22 és 28 fok között alakul a hőmérséklet. Tisza-tó: 22 °C.

Újabb hidegfront töri meg a felmelegedést

Szerdán sem lesz zavartalan a napsütés, fátyol és középmagas felhők lehetnek az égen, de említésre méltó csapadék estig továbbra sem várható. Északnyugaton megélénkülhet a délies szél. Hajnalban 8-15 fok várható. A csúcshőmérséklet 24 és 30 fok között alakulhat.

Csütörtökön egy hidegfront érkezik, melynek hatására elszórtan záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Többfelé megélénkül, helyenként megerősödik a nyugati-északnyugati szél. Délután 21-30 fokra van kilátás, délkeleten mérhetjük a legmagasabb értékeket.

Pénteken és szombaton a napsütést gyakran zavarhatják gomolyfelhők, helyenként átmeneti jelleggel záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Többfelé élénk, erős lesz az északi-északnyugati szél. Délutánonként 21 és 27 fok közötti csúcsértékekre van kilátás.

idokep.hu

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Továbbra is él a tiszafüredi zöld szám

A hideg idő miatt éjjel-nappal hívható segélyhívó szám áll a tiszafüredi rászorulók rendelkezésére. A városüzemeltetésnél és a családsegítő szolgálatnál ügyeletet rendeltem el, hogy a lakosság

Tovább »

Kiszagolta a fatolvajt

Reiko, a szolgálati kutya vezette nyomra a rendőröket Nagyivánon. Nyolc csomag fabrikettet lopott szomszédjától egy nagyiváni férfi tegnap délután. Az elkövető a nyitott kapun ment

Tovább »