Zenélő Magyarország Tiszafüreden

Illusztráció. (Kép: turizmus.com)

Zenélő Magyarország címmel három napos szabadtéri koncertsorozatot rendez Budapesten és 12 vidéki helyszínen a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara. 

A veszélyhelyzet elmúltával a Magyar Rádió Művészeti Együttesei szabadtéri koncertek formájában csalogatják vissza az élő zene varázsát a mindennapokba, utcákon, tereken, találkozhatnak velük az érdeklődők.

2020. június 28-án (vasárnap) 14:30 órakor Tiszafüred – Örvényen, a Tisza parton hallhatja a Magyar Rádió Énekkara szabadtéri koncertjét a nagyközönség.

A Zenélő Magyarország programsorozat érinti az ország mind a hét régióját. A fővároson kívüli koncertek helyszínei úgy lettek kiválasztva, hogy jól megközelíthető,

pezsgő, szabadtéri terek legyenek. Így esett a választás a Tiszafüred – Örvény, Hotel Hableány előtti térre, ahol gyönyörű a panoráma köszönti a Tisza-tóhoz érkező vendégeket. és nem utolsó sorban a járókelők kötetlenül élvezhetik a szépséges zenéket és dallamokat.

További koncertek időpontjairól és helyszíneiről a radiomusic.hu honlapról, a Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek Facebook oldaláról informálódhat az érdeklődő.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Újra szól a fűzfa-lantunk

Végre ismét színpadra állhattak a Szolnoki Szigligeti Színház művészei. A koronavírus-járvány idején legfeljebb online előadások keretében, virtuálisan találkozhattak közönségükkel, most azonban könnyed nyári estre várták

Tovább »