Szomszédjukat verték meg

Kép: police.hu

Két helyi lakos keveredett szóváltásba a szomszédjukkal Tiszasüly egyik belterületi útszakaszán 2020. június 27-én a déli órákban – írja a police.hu.

A vita során a jogsértők bántalmazták a férfit, aki – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök a bejelentést követően elfogták és a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították a  36 és 55 éves férfiakat, akiket garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Baleset Kunszetmártonnál

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2020. július 7-én 7 óra 40 perc körül Kunszentmárton irányába a 45. számú főúton, amikor a sofőr elveszítette uralmát a

Tovább »

Sportsikerek a Varróban

Újabb focis sikereket ért el a KSZC Varró István Szakgimnázium csapata. Edzőjükkel, Fodor Csaba testnevelővel beszélgettünk erről. A7 idei bajnokság kissé máshogy alakult, mint remélték.

Tovább »

Kánikula pénteken

Pénteken kánikulára számíthatunk sok napsütéssel, felhő is alig lesz az égen, így nagyon erős, extrém erős lesz az UV-sugárzás.  Csapadék nem várható. Többfelé megélénkül a délies

Tovább »