Nyugodtan telt a kedd

Illusztráció. (Kép: merce.hu)

Tegnap egy tűzesetnél és három műszaki mentésnél avatkoztak be megyénk tűzoltói.

Mintegy húsz négyzetméteren égett száraz fű tegnap délelőtt Törökszentmiklós határában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral avatkoztak be.

Leszakadt és útra esett egy elektromos bekötés tegnap délután Kunmadarason, a Munkácsy utcában. A karcagi hivatásos tűzoltók húzták le a kábelt az úttestről, majd a helyszínt átadták az áramszolgáltató munkatársainak.

A hirtelen lezúdult nagy mennyiségű eső miatt megteltek a vízelvezető árkok tegnap éjszaka Jászapátiban, a Táncsics utcában. A víz a közúti gépjárműforgalmat veszélyeztette. A jászkiséri önkormányzati és a jászapáti önkéntes tűzoltók két darab szivattyúval átemelték a vizet a mélyebb árkokba.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

TiszTa-tó Jász-Nagykun-Szolnok megyében

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei bűnmegelőzési szakemberek folytatják a TiszTa-tó bűnmegelőzési programot a Tisza-tó környékén. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai Tiszafüreden, Tiszaszőlősön és Abádszalókon folytatták

Tovább »

Bemutatkozó mise a Vártemplomban

Vasárnap tartotta bemutatkozó miséjét a szolnoki vártemplomban Gáspár István atya. A megyeszékhely új katolikus plébánosa augusztus 1-jével érkezett a városba. Mint ismert, Gáspár István atya

Tovább »