Nem lesz Halasnapok, de nem marad nagy rendezvény nélkül idén sem a Tisza-tó fővárosa

Hosszú évek óta először nem lesz Tiszafüredi Halasnapok. Fotó: Bekecs Sándor

Elmarad a Tiszafüredi Halasnapok – történetében most először – de augusztusban már több rendezvény is várja az érdeklődőket a Tisza-tónál!

Bármennyire is szerette volna az önkormányzat a Halasnapokat idén megrendezni, a járványhelyzet a szervezők előkészítő munkáját és a júliusi program megrendezését is ellehetetlenítette. Ezért a Tiszafüredi Halasnapok több mint négy évtizedre visszatekintő történetében most először fordul elő, hogy a három napos eseménysorozat elmarad.

Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere elmondta, hogy a város törekvése az, hogy a természeti látnivalók és folyamatosan fejlődő szolgáltatások gazdag tárháza mellett – a turisztikai szezon hátralévő részében – érdekes programokat is kínáljanak a turistáknak, ezért a Tisza-tó augusztusban már nem marad rendezvények nélkül! Pihentető zenét és vidám mozgásélményt kínál például a Tisza-tó partján augusztus első hétvégéjén a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál. Több tízezer érdeklődőt várnak a III. TÓMÈK Tisza-tavi Fesztiválra, amelynek augusztus 17. – 20. között ad otthont a település. A Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal által meghirdetett négy napos eseményen az idelátogatók a kézműves- és élelmiszeripari termékek gazdag kirakodó vásárával, kulturális programokkal és a könnyűzenei élet kiválóságaival találkozhatnak. Hozzátette, hogy a tervek szerint – már csak a gazdag hagyomány miatt is – jövőre mindenképpen folytatják a Halasnapokat.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

TiszTa-tó Jász-Nagykun-Szolnok megyében

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei bűnmegelőzési szakemberek folytatják a TiszTa-tó bűnmegelőzési programot a Tisza-tó környékén. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai Tiszafüreden, Tiszaszőlősön és Abádszalókon folytatták

Tovább »

Bemutatkozó mise a Vártemplomban

Vasárnap tartotta bemutatkozó miséjét a szolnoki vártemplomban Gáspár István atya. A megyeszékhely új katolikus plébánosa augusztus 1-jével érkezett a városba. Mint ismert, Gáspár István atya

Tovább »