Kis horderejű esetekkel indult a hét

Illusztráció. (Kép: szoljon.hu)

Jelentős károkat okozó események nélkül telt a hét első napja megyénkben.

Kigyulladt egy furgon tegnap hajnalban Jászladányon, a Szikszai utcában. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók kiérkezésére a tüzet a tulajdonosok eloltották, így az egység hőkamerával méréseket végzett további izzások, parázslások felkutatására. A tűz okának kiderítésére a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indított.

Úttestre lógott egy fa nagyméretű ága tegnap délelőtt a szolnoki Csokonai utcában. A város hivatásos tűzoltói létráról, keretes fűrész segítségével távolították el a veszélyesen lógó ágat.

Mintegy ötven négyzetméternyi területen kapott lángra száraz fű tegnap délután Szolnokon, az Ugar tanya térségében. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal avatkoztak. 

Felborult egy személygépkocsi tegnap délután Jászberény külterületén. A jászberényi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd kerekeire állították és letolták az út szélére, ezzel megszüntetve a forgalmi akadályt. Az autóban csak a sofőr utazott, őt a mentők kórházba szállították.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Baleset Kunszetmártonnál

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2020. július 7-én 7 óra 40 perc körül Kunszentmárton irányába a 45. számú főúton, amikor a sofőr elveszítette uralmát a

Tovább »

Sportsikerek a Varróban

Újabb focis sikereket ért el a KSZC Varró István Szakgimnázium csapata. Edzőjükkel, Fodor Csaba testnevelővel beszélgettünk erről. A7 idei bajnokság kissé máshogy alakult, mint remélték.

Tovább »

Kánikula pénteken

Pénteken kánikulára számíthatunk sok napsütéssel, felhő is alig lesz az égen, így nagyon erős, extrém erős lesz az UV-sugárzás.  Csapadék nem várható. Többfelé megélénkül a délies

Tovább »