Kis horderejű esetekkel indult a hét

Jelentős károkat okozó események nélkül telt a hét első napja megyénkben.

Kigyulladt egy furgon tegnap hajnalban Jászladányon, a Szikszai utcában. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók kiérkezésére a tüzet a tulajdonosok eloltották, így az egység hőkamerával méréseket végzett további izzások, parázslások felkutatására. A tűz okának kiderítésére a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indított.

Úttestre lógott egy fa nagyméretű ága tegnap délelőtt a szolnoki Csokonai utcában. A város hivatásos tűzoltói létráról, keretes fűrész segítségével távolították el a veszélyesen lógó ágat.

Mintegy ötven négyzetméternyi területen kapott lángra száraz fű tegnap délután Szolnokon, az Ugar tanya térségében. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal avatkoztak. 

Felborult egy személygépkocsi tegnap délután Jászberény külterületén. A jászberényi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd kerekeire állították és letolták az út szélére, ezzel megszüntetve a forgalmi akadályt. Az autóban csak a sofőr utazott, őt a mentők kórházba szállították.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

[GALÉRIA] Elő a szánkókkal!

Kitörő lelkesedéssel vették birtokukba a havas Várkonyi téri szánkódombot a szolnoki gyerekek szombaton. Amint arról beszámoltunk, az NHSZ Szolnok közreműködésével a hét végén folyamatosan működik

Tovább »