Júliustól ismét fizetőssé válik a parkolás Szolnokon

parkolas2

A járvány miatti vészhelyzet megszűnésével Szolnok közterületi parkolóiban is újra fizetőssé válik a parkolás július 1-jétől.

A fizető parkolási rendszer valamennyi zónájában, a Vásárcsarnok sorompós parkolójában újra a korábbi szabályok érvényesek. Július 1-től a Hetényi Géza Kórház NHSZ által üzemeltetett sorompós „Látogatói” parkolója is csak díjfizetés ellenében vehető igénybe. A közterületi fizető parkolók ismét érmével vagy mobiltelefonnal fizetett parkolójeggyel, valamint – az V.zóna kivételével – parkoló bérlettel vehetők igénybe.
A parkoló bérletek vásárolhatók személyesen az NHSZ Ügyfélszolgálatán (Szolnok, Kossuth tér 9.) nyitvatartási időben, illetve a Társaság Ügyfélkapuján keresztül az www.nhszszolnok/ugyfelkapu.hu oldalon, a korábbiakban megszokott módon.
A korábbi időszakra bérlettel rendelkező, rendszeres bérletvásárlók részére 2020. július 15-ig hosszabbítják meg a türelmi időt az új bérlet vásárlására.

Mindezek mellett a fizető parkolók gépi úttisztítási munkáit is megkezdik július 1-től. Érdemes tehát figyelni a hétvégi munkákra vonatkozó, KRESZ-táblával jelölt megállási tilalmakat.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Baleset Kunszetmártonnál

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2020. július 7-én 7 óra 40 perc körül Kunszentmárton irányába a 45. számú főúton, amikor a sofőr elveszítette uralmát a

Tovább »

Sportsikerek a Varróban

Újabb focis sikereket ért el a KSZC Varró István Szakgimnázium csapata. Edzőjükkel, Fodor Csaba testnevelővel beszélgettünk erről. A7 idei bajnokság kissé máshogy alakult, mint remélték.

Tovább »

Kánikula pénteken

Pénteken kánikulára számíthatunk sok napsütéssel, felhő is alig lesz az égen, így nagyon erős, extrém erős lesz az UV-sugárzás.  Csapadék nem várható. Többfelé megélénkül a délies

Tovább »