Iskolafelújítás Karcagon

Kép: Karcag TV

Plósz Csilla Margittal a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetőjével beszélgettünk arról, hogy milyen ütemben halad a Kováts Mihály Általános Iskola felújítása.

Mint megtudtuk az EFOP 4.1.2. pályázat keretein belül a tagintézmény felújítása, a tervezett ütemrend szerint halad. Ahogy Plósz Csilla Margit elmondta, bíznak benne, hogy a következő tanévet, már a felújított épület falai között fogják tudni elkezdeni. Lényeges újítás, hogy az intézményben a hozzáépítés következtében tágabb tér várja majd a diákokat.

-Az épület belső tere szinte teljesen megújult. Kicserélésre került a fűtési-rendszer, a konvektorok lecserélésre kerültek, teljesen új elektromos hálózat, új ajtók és álmennyezet került beépítésre. Új burkolatot kapott az intézmény minden helyisége.

A mosdók teljes felújítása történt meg, illetve új vizesblokkok is kialakításra kerültek. Az intézménybe lift is beszerelésre került, amivel az akadálymentes közlekedést tudjuk megoldani. Az új rész hozzáépítésével három nagyobb méretű terem és három fejlesztő helyiség, konyha és raktár áll majd az iskolában tartózkodók rendelkezésére.

infoKarcag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Újra szól a fűzfa-lantunk

Végre ismét színpadra állhattak a Szolnoki Szigligeti Színház művészei. A koronavírus-járvány idején legfeljebb online előadások keretében, virtuálisan találkozhattak közönségükkel, most azonban könnyed nyári estre várták

Tovább »