Háromszáz kazal égett Tiszafürednél

Tiszafüred tábla 1 2020 MB

Lángra kapott egy háromszáz darab lucernából álló kazal szombaton kora reggel Tiszafüred külterületén – írja a jasz.katasztrofavedelem.hu.

A tűz a közelben lévő bálákat is veszélyeztette. A tiszafüredi, a karcagi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók három vízsugárral avatkoztak be, miközben négy erőgép folyamatosan segítette munkájukat, a további izzások megszüntetése miatt. Továbbá az oltásban két vízszállító gépjármű is részt vett. Az egységeknek hétszáz bálát sikerült megmenteniük.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Bővítik a bölcsődét Abádszalókon

Uniós forrásból, közel 232 millió forint értékben építenek új bölcsődei épületet és szereznek be a működéshez szükséges eszközöket Abádszalókon. Jelenleg Abádszalók városában 23 fős kapacitással

Tovább »

Közösséget építenek

Családi napot szervezett szombaton Szandaszőlősön az Együtt a Szegregátumokban Élőkért Egyesület. Komoly célt tűztek ki maguk elé a Katona József úti szegregátumban élők: együtt szeretnének

Tovább »

Különleges kiállítás nyílt Szolnokon

Az országban elsőként Szolnokon tekintheti meg a nagyközönség a Közlekedéstudományi Egyesület „Közlekedési Kultúra Képekben” szabadtéri vándorplakát kiállítását. A város központjában, a Hild téren felállított plakátokat szeptember 18-24.

Tovább »