Háromszáz kazal égett Tiszafürednél

Tiszafüred tábla 1 2020 MB

Lángra kapott egy háromszáz darab lucernából álló kazal szombaton kora reggel Tiszafüred külterületén – írja a jasz.katasztrofavedelem.hu.

A tűz a közelben lévő bálákat is veszélyeztette. A tiszafüredi, a karcagi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók három vízsugárral avatkoztak be, miközben négy erőgép folyamatosan segítette munkájukat, a további izzások megszüntetése miatt. Továbbá az oltásban két vízszállító gépjármű is részt vett. Az egységeknek hétszáz bálát sikerült megmenteniük.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Baleset Kunszetmártonnál

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2020. július 7-én 7 óra 40 perc körül Kunszentmárton irányába a 45. számú főúton, amikor a sofőr elveszítette uralmát a

Tovább »

Sportsikerek a Varróban

Újabb focis sikereket ért el a KSZC Varró István Szakgimnázium csapata. Edzőjükkel, Fodor Csaba testnevelővel beszélgettünk erről. A7 idei bajnokság kissé máshogy alakult, mint remélték.

Tovább »

Kánikula pénteken

Pénteken kánikulára számíthatunk sok napsütéssel, felhő is alig lesz az égen, így nagyon erős, extrém erős lesz az UV-sugárzás.  Csapadék nem várható. Többfelé megélénkül a délies

Tovább »