Fülledt idő záporokkal, zivatarokkal

Illusztráció. (Kép: metkep.hu)

Szerdán sokfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra, kezdetben a középső országrészben, délután egyre több tájegységünkön megdörrenhet az ég. 

A déli, délnyugati szél nem lesz erős, de a zivatarokat erős, viharos lökések kísérhetik. Napközben 20-28 fok valószínű. Tisza-tó: 18 °C.

Fülledt idő zivatarokkal, felhőszakadásokkal

Csütörtökön az ország nyugati részén lehet több napsütés, míg a Dunától keletre és északon többfelé alakulnak ismét záporok, zivatarok. A szél alapvetően mérsékelt lesz, erős, viharos széllökés zivatarok környezetében fordulhat elő. Délután 22-27 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken a Dunántúlon lesz naposabb az idő, keletebbre várható többfelé zápor, zivatar. Szélerősödés zivatarok környezetében lehet. A maximum-hőmérséklet 21-28 fok között alakul.

Hétvégén marad a napos-gomolyfelhős idő, de záporok, zivatarok továbbra is kialakulnak majd a délutáni órákban. A szél csak zivatarok környezetében lehet erős. 26-31 fokos maximumokra van kilátás.

idokep.hu

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

TiszTa-tó Jász-Nagykun-Szolnok megyében

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei bűnmegelőzési szakemberek folytatják a TiszTa-tó bűnmegelőzési programot a Tisza-tó környékén. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai Tiszafüreden, Tiszaszőlősön és Abádszalókon folytatták

Tovább »

Bemutatkozó mise a Vártemplomban

Vasárnap tartotta bemutatkozó miséjét a szolnoki vártemplomban Gáspár István atya. A megyeszékhely új katolikus plébánosa augusztus 1-jével érkezett a városba. Mint ismert, Gáspár István atya

Tovább »