Elkapták a tiszafüredi erőszaktevőt – videó

Tiszafüred tábla 1 2020 MB

„Ott maradsz, különben megöllek” – ordította az ismeretlen férfi, miután a gyanú szerint otthonában rátámadt egy 49 éves nőre. Berángatta a hálószobába, megerőszakolta, majd elvitte néhány ezer forintját – írja a police.hu.

„Ott maradsz, különben megöllek” – ordította az ismeretlen férfi, miután a gyanú szerint otthonában rátámadt egy 49 éves nőre. Berángatta a hálószobába, megerőszakolta, majd elvitte néhány ezer forintját.

A nő egyedül volt otthon 2020. január 18-án este, amikor zajt hallott a konyhából. Az előszobába érve egy vadidegen férfivel találta szembe magát. A saját védelme érdekében magánál tartott gázspray-vel lefújta az ismeretlent, ám ez nem elriasztotta, hanem felbőszítette a férfit. Megragadta a nő csuklóját, ököllel többször megütötte, berángatta a hálószobába, lelökte az ágyra és a fejét egy babzsákkal lenyomva tartotta. Miközben megerőszakolta folyamatosan életének kioltásával fenyegette. Egy óvatlan pillanatban a nőnek sikerült elérnie az ágya melletti szekrényen lévő konyhakést, de támadója kicsavarta a kezéből. Miután megvágta vele a nőt, ráparancsolt, hogy maradjon az ágyon, ő pedig átkutatta áldozata táskáját és kabátját. Négyezer forintot zsebre téve elmenekült a helyszínről. A támadásban megsérült nőt a mentők kórházba vitték, ahol begipszelték eltört csuklóját és ellátták zúzódásait.

A gödöllői nyomozók hónapokon keresztül próbálták az áldozattól kapott személyleírás alapján azonosítani a támadót. Áttörést 2020. június közepén értek el. Akkorra sikerült megállapítaniuk, hogy a bűncselekményt nagy valószínűséggel a tiszafüredi lakcímmel rendelkező, ám ott életvitelszerűen nem tartózkodó P. Dániel követte el. Egyetlen ismert címén hiába keresték, visszatérően ellenőrizték, elfogatóparancsot adtak ki ellene, minden lehetséges módon igyekeztek felkutatni. Végül 2020. június 19-én fogták el a tiszafüredi vasútállomáson.

P. Dániel kihallgatásán a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, a bűncselekmény elkövetését elismerte, tettére magyarázatot nem tudott adni. Az azóta letartóztatott 26 éves férfi ellen szexuális erőszak, kifosztás és testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Bővítik a bölcsődét Abádszalókon

Uniós forrásból, közel 232 millió forint értékben építenek új bölcsődei épületet és szereznek be a működéshez szükséges eszközöket Abádszalókon. Jelenleg Abádszalók városában 23 fős kapacitással

Tovább »

Közösséget építenek

Családi napot szervezett szombaton Szandaszőlősön az Együtt a Szegregátumokban Élőkért Egyesület. Komoly célt tűztek ki maguk elé a Katona József úti szegregátumban élők: együtt szeretnének

Tovább »

Különleges kiállítás nyílt Szolnokon

Az országban elsőként Szolnokon tekintheti meg a nagyközönség a Közlekedéstudományi Egyesület „Közlekedési Kultúra Képekben” szabadtéri vándorplakát kiállítását. A város központjában, a Hild téren felállított plakátokat szeptember 18-24.

Tovább »