Berekfürdőn folytatódik a Tikkadt Szöcske strandröplabda bajnokság

Illusztráció. (Kép: dehir.hu)

Június 27-én és 28-án egy kicsit átlép a megyehatáron a verseny, a Nagykunság aranya, Berekfürdő várja a Hajdú-Bihar megyei strandröpis sorozat második fordulójának résztvevőit – írja a dehir.hu.

Június 27-én, szombaton a női és férfi párosok, míg június 28-án, vasárnap a vegyes párosok tagjai regisztrálhatnak a strand főbejáratánál 9 és 10 óra között.

Mivel előzetesen Hajdúböszörményből, az Eötvös DSE-ből és a Felvidékről is több utánpótlás korú játékos jelezte részvételét, ezért ismét rendeznek U15-ös versenyt is.

A mostani fordulóban minden résztvevő Tikkadt Szöcske üdítőt kap ajándékba, de ezen kívül is változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora:

  • A győztes párosok tagjainak minden felnőtt kategóriában 3 fő részére az Andromeda Travel Kft. díjmentes szállást biztosít Görögországban, a tengerparton, Makrygialos üdülőhelyen 7 éjszakára.
  • Az első három helyezett érem- és okleveles díjazásban részesül.
  • Az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát nyer.
  • A Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő jóvoltából a felnőtt kategóriák első három helyezettjei ingyenes fürdőbelépőket vehetnek át.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a Szövetség honlapján és a Facebookon.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Baleset Kunszetmártonnál

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2020. július 7-én 7 óra 40 perc körül Kunszentmárton irányába a 45. számú főúton, amikor a sofőr elveszítette uralmát a

Tovább »

Sportsikerek a Varróban

Újabb focis sikereket ért el a KSZC Varró István Szakgimnázium csapata. Edzőjükkel, Fodor Csaba testnevelővel beszélgettünk erről. A7 idei bajnokság kissé máshogy alakult, mint remélték.

Tovább »

Kánikula pénteken

Pénteken kánikulára számíthatunk sok napsütéssel, felhő is alig lesz az égen, így nagyon erős, extrém erős lesz az UV-sugárzás.  Csapadék nem várható. Többfelé megélénkül a délies

Tovább »