Berekfürdőn folytatódik a Tikkadt Szöcske strandröplabda bajnokság

Illusztráció. (Kép: dehir.hu)

Június 27-én és 28-án egy kicsit átlép a megyehatáron a verseny, a Nagykunság aranya, Berekfürdő várja a Hajdú-Bihar megyei strandröpis sorozat második fordulójának résztvevőit – írja a dehir.hu.

Június 27-én, szombaton a női és férfi párosok, míg június 28-án, vasárnap a vegyes párosok tagjai regisztrálhatnak a strand főbejáratánál 9 és 10 óra között.

Mivel előzetesen Hajdúböszörményből, az Eötvös DSE-ből és a Felvidékről is több utánpótlás korú játékos jelezte részvételét, ezért ismét rendeznek U15-ös versenyt is.

A mostani fordulóban minden résztvevő Tikkadt Szöcske üdítőt kap ajándékba, de ezen kívül is változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora:

  • A győztes párosok tagjainak minden felnőtt kategóriában 3 fő részére az Andromeda Travel Kft. díjmentes szállást biztosít Görögországban, a tengerparton, Makrygialos üdülőhelyen 7 éjszakára.
  • Az első három helyezett érem- és okleveles díjazásban részesül.
  • Az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát nyer.
  • A Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő jóvoltából a felnőtt kategóriák első három helyezettjei ingyenes fürdőbelépőket vehetnek át.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a Szövetség honlapján és a Facebookon.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Bővítik a bölcsődét Abádszalókon

Uniós forrásból, közel 232 millió forint értékben építenek új bölcsődei épületet és szereznek be a működéshez szükséges eszközöket Abádszalókon. Jelenleg Abádszalók városában 23 fős kapacitással

Tovább »

Közösséget építenek

Családi napot szervezett szombaton Szandaszőlősön az Együtt a Szegregátumokban Élőkért Egyesület. Komoly célt tűztek ki maguk elé a Katona József úti szegregátumban élők: együtt szeretnének

Tovább »

Különleges kiállítás nyílt Szolnokon

Az országban elsőként Szolnokon tekintheti meg a nagyközönség a Közlekedéstudományi Egyesület „Közlekedési Kultúra Képekben” szabadtéri vándorplakát kiállítását. A város központjában, a Hild téren felállított plakátokat szeptember 18-24.

Tovább »