Baleset Újszászon és Martfű közelében

Mindkét esetben nyolc napon belül gyógyuló sérülést szereztek a baleset elszenvedői– tájékoztatott a megyei rendőrfőkapitányság.

Egy martfűi lakos közlekedett személygépkocsival Tiszaföldvár felől Martfű irányába 2020. június 23-án 9 óra 40 perc körül, amikor egy előtte haladó jármű előzésébe kezdett.  A szemközti sávban közlekedő gépkocsi sofőrje, hogy az ütközést elkerülje, autóját jobbra kormányozta és lehaladt az árokba, ahol egy fának csapódott. A gépjárművezető a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy helyi lakos Újszász belterületén, egy áruház parkolójából végzett hátramenetet gépkocsijával 2020. június 23-án 10 óra 20 perc körül. A sofőr megfelelő körültekintés nélkül végezte a manővert, ami során nekiütközött egy várakozó elektromos kerékpárosnak, aki elesett. A baleset következtében a biciklis – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

[GALÉRIA] Elő a szánkókkal!

Kitörő lelkesedéssel vették birtokukba a havas Várkonyi téri szánkódombot a szolnoki gyerekek szombaton. Amint arról beszámoltunk, az NHSZ Szolnok közreműködésével a hét végén folyamatosan működik

Tovább »