Soros szervezete álhíreket gyárt és hiába reménykedik

96819355_2610986725837690_3626314735680487424_o

A Soros György által finanszírozott Helsinki Bizottság egyrészt álhíreket gyárt és hazudik, másrészt hiába reménykedik – tájékoztatott a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A magyar kormány továbbra sem engedi be az illegális bevándorlókat, továbbra is megvédi a határt és továbbra is csak ellenőrzött körülmények között ad lehetőséget a menedékkérelmek benyújtására.

A Helsinki Bizottság álhíreket gyárt és hazudik, amikor a tranzitzóna kapcsán “jogellenes fogvatartásról” beszél, hiszen a tranzitzónákban eddig sem tartott senki senkit jogellenesen fogva. A tranzitzóna célja épp az volt eddig is, hogy jogszerű lehetőséget adjon a bevándorlóknak a menedékkérelmek beadására, minden menedékkérő oda önként, saját szabad akaratából lépett be és várta a gyorsított menedékkérelmi eljárás végét.

Másrészt, a Soros-által finanszírozott szervezetek és pártok hiába reménykednek. Az Európai Bíróság döntése nem változtat azon, hogy a magyar kormány továbbra is meg fogja védeni a határt az illegális migrációtól, nem fogja lebontani a határkerítést és csak arra kijelölt helyen – Magyarország határain kívül, a magyar külképviseleteken – ad lehetőséget a menedékkérelmek benyújtására. Tehát még távolabb az országhatártól fogjuk ellenőrizni, hogy ki jogosult és ki nem menedékkérelemre. A tranzitzóna lebontása nem jelenti az eddig ott tartózkodó migránsok szabadon engedését sem, befogadóállomásokra szállították őket, és ha nem jogosultak menedékkérelemre, el kell hagyniuk az országot.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Két baleset volt pénteken Szolnokon

Közlekedési balesetek történtek pénteken Szolnok belterületén. Segédmotorral és kerékpárral közlekedők szenvedtek könnyű sérüléseket – számol be honlapján a megyei rendőr-főkapitányság. Egy 25 éves férfi végzett

Tovább »

A magyar hősök emlékünnepe

A magyar hősök emlékünnepét május utolsó vasárnapján tartják azokra a magyar katonákra és civilekre emlékezve, akik az életüket áldozták Magyarországért. Karcag Város Önkormányzata képviseletében Gyurcsek

Tovább »