Rejtély az őszödi beszéd kiszivárogtatójának kiléte

FOTÓ: T. SZÁNTÓ GYÖRGY/DEMOKRATA, ARCHÍV

A magyar belpolitika egyik nagy rejtélye marad, hogy ki rögzítette az őszödi beszédet, és a felvétel hogyan szivárgott ki – vélekedett Kiszelly Zoltán politológus kedden, az őszödi beszéd 14. évfordulóján az M1 aktuális csatornán.

Megjegyezte: a beszéd által kiváltott események hatása már a 2006-os önkormányzati választásokon megjelent.

Mint mondta, Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök a beszéde kiszivárgását követő tüntetések után sem mondott le, ragaszkodott a hatalomhoz, ez segítette a Fidesz 2010-es kétharmados győzelmét is.

“Gyurcsányék az idő múlására játszanak” – mondta a politológus a jelenlegi belpolitikai helyzetről, hozzátéve, hogy 14 év alatt felnőtt egy új generáció, amelynek tudatába nem épült be az őszödi beszéd.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Bővítik a bölcsődét Abádszalókon

Uniós forrásból, közel 232 millió forint értékben építenek új bölcsődei épületet és szereznek be a működéshez szükséges eszközöket Abádszalókon. Jelenleg Abádszalók városában 23 fős kapacitással

Tovább »

Közösséget építenek

Családi napot szervezett szombaton Szandaszőlősön az Együtt a Szegregátumokban Élőkért Egyesület. Komoly célt tűztek ki maguk elé a Katona József úti szegregátumban élők: együtt szeretnének

Tovább »

Különleges kiállítás nyílt Szolnokon

Az országban elsőként Szolnokon tekintheti meg a nagyközönség a Közlekedéstudományi Egyesület „Közlekedési Kultúra Képekben” szabadtéri vándorplakát kiállítását. A város központjában, a Hild téren felállított plakátokat szeptember 18-24.

Tovább »