Potocnik marad az Olajbányász kispadján

potocnik - olajofficial.hu

Folytathatja a szakmai munkát az Olajbányász kispadján Gasper Potocnik – adta hírül honlapján a Szolnoki Olajbányász kosárlabda klub. A szlovén szakember tavaly november végén váltotta Dragan Aleksicet a szakvezetői poszton.

– Az edző kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy ismerje a magyar bajnokságot és nemzetközi kupa tapasztalattal bírjon. Gasper személyében egy rendkívül elhivatott, szakmailag felkészült vezetőedzőt ismertünk meg. A rendszerében minden játékosnak meg kell küzdenie a játékpercekért. Ezért is fontos, hogy fiatal játékosaink önbizalommal és fejlődni akarással kezdjék meg a szezont a kezei alatt, hiszen rajtuk és az elvégzett munkán múlik a csapatba való beépítésük – mondta a vezetőedzőről Csősz Tamás, a klub ügyvezetője.

– Elsőként szeretnék köszönetet mondani az Olajbányász menedzsmentjének a bizalomért – nyilatkozott az Olajofficial.hu-nak Gasper Potocnik. – Tisztában vagyok azzal, hogy a sport, s ezen belül a kosárlabda helyzetét is befolyásolja a koronavírus-járvány. Még nem tudjuk, melyik csapat miként reagál a változó gazdasági helyzetre, várhatóan mindenütt kisebb-nagyobb mértékben csökkenni fog a játékosokra fordítható keret. Mindazonáltal ebben a szituációban még többet kell dolgoznunk, s ezt meg is tesszük! A célunk, hogy a munkánkkal és a játékstílusunkkal egy olyan csapatot építsünk, amelyik elnyeri a szurkolóink bizalmát.

Fotó: Olajofficial.hu

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Bővítik a bölcsődét Abádszalókon

Uniós forrásból, közel 232 millió forint értékben építenek új bölcsődei épületet és szereznek be a működéshez szükséges eszközöket Abádszalókon. Jelenleg Abádszalók városában 23 fős kapacitással

Tovább »

Közösséget építenek

Családi napot szervezett szombaton Szandaszőlősön az Együtt a Szegregátumokban Élőkért Egyesület. Komoly célt tűztek ki maguk elé a Katona József úti szegregátumban élők: együtt szeretnének

Tovább »

Különleges kiállítás nyílt Szolnokon

Az országban elsőként Szolnokon tekintheti meg a nagyközönség a Közlekedéstudományi Egyesület „Közlekedési Kultúra Képekben” szabadtéri vándorplakát kiállítását. A város központjában, a Hild téren felállított plakátokat szeptember 18-24.

Tovább »