Országfutás az egészségért – képek

CSI_7042

Honvédelmi Országfutás a Magyarok Egészségért címmel szervezett futást május 20-ra a Magyar Honvédség. A rendezvény az ország számos pontján zajlik, elsősorban Magyarország azon településein, ahol a honvédség katonái szolgálatot teljesítenek.

Habár a járványügyi helyzetben tömegrendezvények megszervezésére, illetve csoportos sportolásra nincsen lehetőség, mégis bárki csatlakozhatott virtuálisan az eseményhez. A vállalakozó kedvűek önállóan futhatnak, majd az eredményt feltölthetik a Magyar Honvédség Facebook oldalán létrehozott eseményhez.

A futás megnyitója a szolnoki Kossuth téren volt, a Szolnok Helyőrségben 39 fő vett részt a futásban a MH Béketámogató Kiképző Központ, MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár és MH 86. Szolnok Helikopter Bázis állományából). Őket Koller József dandártábornok és Fejér Andor alpolgármester indította el.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Két baleset volt pénteken Szolnokon

Közlekedési balesetek történtek pénteken Szolnok belterületén. Segédmotorral és kerékpárral közlekedők szenvedtek könnyű sérüléseket – számol be honlapján a megyei rendőr-főkapitányság. Egy 25 éves férfi végzett

Tovább »

A magyar hősök emlékünnepe

A magyar hősök emlékünnepét május utolsó vasárnapján tartják azokra a magyar katonákra és civilekre emlékezve, akik az életüket áldozták Magyarországért. Karcag Város Önkormányzata képviseletében Gyurcsek

Tovább »