Online hangolták össze a Tisza-tónál működő rendőrkapitányságok tevékenységét

Kép: police.hu

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság kedden tartotta idei első ülését – számol be a heol.hu.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság immár hagyományosan három megyei rendőr-főkapitányság – Borsod-Abaúj-Zemplén-, Heves-, és Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság – valamint az Országos Rendőr-főkapitányság szakembereinek részvételével hangolja össze a Tisza-tó régiójában működő rendőrkapitányságok tevékenységét a turisztikai idény alatt. Ennek célja, hogy a Tisza-tóhoz érkezők és itt élők számára – a veszélyhelyzet miatt elrendelt szabályok betartása mellett – valóban felhőtlen legyen a pihenés – tájékoztatta portálunkat Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens.

A Bizottság május 26-án délelőtt online formában tartotta szezonnyitó értekezletét. Czinege László r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte a megjelenteket, mivel a koordinációs feladatokat idén a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság látja el.

Az ülést megtisztelte jelenlétével dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettese, aki meghatározta az idei szezonhoz kapcsolódó feladatokat.

A bizottságban résztvevő rendőrkapitányságok munkatársai a korábbi évek tapasztalatát figyelembe véve, a lehetőségek teljes körű felhasználásával szervezik a turisztikai idényből eredő, aktuális rendőri feladatokat.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Újra szól a fűzfa-lantunk

Végre ismét színpadra állhattak a Szolnoki Szigligeti Színház művészei. A koronavírus-járvány idején legfeljebb online előadások keretében, virtuálisan találkozhattak közönségükkel, most azonban könnyed nyári estre várták

Tovább »