Műszaki mentésekkel kezdődött a hét

tuzolto

Jellemzően műszaki mentéseket kellett végezniük megyénk tűzoltóinak a hét első napján. Ezek mellett két szabadtéri tűznél volt szükség a jelenlétükre – írja honlapján a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Növényi hulladék kapott lángra tegnap délután Jászberényben, a Neszűr dűlőben. A városi hivatásos tűzoltók kiérkezve már csak füstölést tapasztaltak, így kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi tegnap délután Jászberényben, a Kinizsi utcában. A jászberényi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A helyszínen a mentők is dolgoztak.

Erősen megdőlt egy tíz méter magas fa tegnap délután a jászberényi Lehel vezér téren, amely jármű- és gyalogosforgalmat veszélyeztetett. A helyi hivatásos tűzoltók magasból mentő és motoros láncfűrész segítségével távolították el a veszélyes elemeket. Az egység a fán egy vadgerle-fészket talált, amelyet átadott a helyi állatkert munkatársainak.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Két baleset volt pénteken Szolnokon

Közlekedési balesetek történtek pénteken Szolnok belterületén. Segédmotorral és kerékpárral közlekedők szenvedtek könnyű sérüléseket – számol be honlapján a megyei rendőr-főkapitányság. Egy 25 éves férfi végzett

Tovább »

A magyar hősök emlékünnepe

A magyar hősök emlékünnepét május utolsó vasárnapján tartják azokra a magyar katonákra és civilekre emlékezve, akik az életüket áldozták Magyarországért. Karcag Város Önkormányzata képviseletében Gyurcsek

Tovább »