Megszépült a bereki főtér

Kép: Karcag TV

Megszépült a bereki főtér. A turisztikai park a téli bejárat előtt teljesen megújult.

Új sétáló rész került kialakításra, és egy szökőkút is emeli a turisztikai attrakciót az idei nyártól A pályázattal megtörtént a parkolók megújítása és egy rendezvénytér kialakítása.

A hozzákapcsolódó környezet – park, sétáló rész – is megújul és a tér közepén egy szökőkút is van. Nagyon fontosnak tartották a zöldfelület megújítását, s parkot úgy alakították ki, hogy a mozgássérültek jól tudják használni, nincsenek szintkülönbségek, ami akkor is fontos lesz, ha rendezvénytérként használják majd a parkolókat. Kialakítottak áramvételi lehetőségeket a rendezvénytéren – árusoknak – és egy későbbi elektromos autótöltő állomásnak is a felállásalapját elkészítették.

Berekfürdőben nem vezettek be az országosnál szigorúbb előírásokat, mert a faluvezetője szerint az itt lakók betartják az előírásokat – maszk, távolság – a boltoknál, a gyógyszertárnál és a közterületeken is.

A polgármesteri hivatalban is elsősorban a telefonos ügyintézés működik, de a személyes ügyintézésnél belépve az épületbe a kézfertőtlenítés előírt és biztosított. Mivel a fürdő még zárva van, így csoportosulás sincs sem ott, sem a közterületeken.

infoKarcag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Két baleset volt pénteken Szolnokon

Közlekedési balesetek történtek pénteken Szolnok belterületén. Segédmotorral és kerékpárral közlekedők szenvedtek könnyű sérüléseket – számol be honlapján a megyei rendőr-főkapitányság. Egy 25 éves férfi végzett

Tovább »

A magyar hősök emlékünnepe

A magyar hősök emlékünnepét május utolsó vasárnapján tartják azokra a magyar katonákra és civilekre emlékezve, akik az életüket áldozták Magyarországért. Karcag Város Önkormányzata képviseletében Gyurcsek

Tovább »