Megszépül a MIEÓ Táncsics krt. 19-es óvodája

Kép: Karcag TV

Megszépül a MIEÓ Táncsics krt. 19-es óvodája, hiszen itt is előrehozták a nyári karbantartási munkákat – tudtuk meg Kunné Nánási Mónika intézményvezető-helyettestől.

Lefestése kerültek az udvari játékok, lemeszelték az óvodaépület lábazatát, illetve a virágoskert és a veteményeskert karbantartása és felújítása is megtörténik a következő napokban. Az óvodából két óvodapedagógus kapcsolódott be a Karcagi óvodások tarka-barka perceibe, Ildikó óvó néni zenei területen tevékenykedik, Rózsika óvó néni mozgásos valamint mese, vers tevékenység területbe kapcsolódik be. A zárt facebook csoportban a szülők visszajelzései alapján elmondható, nagy örömmel vették, hogy beindult ez a tarka-barka percek, így még tartalmasabbá tudják tenni az otthonlétet gyermekeikkel. Az ősztől 48 gyermek megy az oviból iskolába – sajnos most a ballagás elmarad -, nekik külön feladatokat is adnak, melyet a szülőkkel oldanak meg a kicsik. Hamarosan az is kiderül, hogy hány új ovis érkezik ide ősztől.

Jelenleg gyermekzsivajtól csendes az épület, mindössze két csoportban 10 kisgyermeket látnak el a kolléganőim, akiknek igyekeznek minél tartalmasabbá tenni ittlétüket olyan tevékenységekkel, amelyek a fejlesztésüket szolgálják, illetve szebbé teszik napjaikat ebben az átmeneti időben is -mondja Kunné Nánási Mónika.

infoKarcag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Két baleset volt pénteken Szolnokon

Közlekedési balesetek történtek pénteken Szolnok belterületén. Segédmotorral és kerékpárral közlekedők szenvedtek könnyű sérüléseket – számol be honlapján a megyei rendőr-főkapitányság. Egy 25 éves férfi végzett

Tovább »

A magyar hősök emlékünnepe

A magyar hősök emlékünnepét május utolsó vasárnapján tartják azokra a magyar katonákra és civilekre emlékezve, akik az életüket áldozták Magyarországért. Karcag Város Önkormányzata képviseletében Gyurcsek

Tovább »