Kisebb tűzesetek Szolnok megyében

Illusztráció. (Kép: merce.hu)

Tegnap kisebb-nagyobb tűzesetekhez kellett vonulniuk a tűzoltóknak megyénkben.

Összehordott gallyak és növényi hulladék gyulladt meg tegnap délelőtt Rákócziújfalu határában. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Szemét égett egy fém konténerben tegnap délután a szolnoki Üteg utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak az esethez, akik egy vízsugárral számolták fel a káreseményt.

Hulladék kapott lángra egy elhagyatott raktárépületben tegnap délután Jászladányon, a Vasút utcában. Az ingatlanon közművek nem voltak. A jászkiséri önkormányzati tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik egy vízsugárral feketítették le a tüzet.

Növényi hulladék égett tegnap éjszaka Öcsödön, egy Táncsics Mihály úti ingatlanon. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. 

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Két baleset volt pénteken Szolnokon

Közlekedési balesetek történtek pénteken Szolnok belterületén. Segédmotorral és kerékpárral közlekedők szenvedtek könnyű sérüléseket – számol be honlapján a megyei rendőr-főkapitányság. Egy 25 éves férfi végzett

Tovább »

A magyar hősök emlékünnepe

A magyar hősök emlékünnepét május utolsó vasárnapján tartják azokra a magyar katonákra és civilekre emlékezve, akik az életüket áldozták Magyarországért. Karcag Város Önkormányzata képviseletében Gyurcsek

Tovább »